Flott scoring av Gerrard

Steven Gerrard scoret et flott mål fra distanse da England vant 4-0 mot Moldova. Landslagskapteinene Gerrard, Daniel Agger og Martin Skrtel spilte 90 minutter for sine respektive landslag. Sjokktap for Danny Ward.

Steven Gerrard sendte England i ledelsen i det 12.minutt i VM-kvalifiseringskampen mot Moldova. Frank Lampard spilte en tversoverpasning til landslagkapteinen som fyrte av et hardt, lavt og presist skudd fra cirka 25 minutter. Ballen traff stolperota og gikk i mål. Utagbart for keeper. Det var hans 20. mål på 104 landskamper. Gerrard spilte en meget god kamp på midtbanen. Rickie Lambert og Danny Welbeck (2) nettet senere slik at England vant 4-0 på Wembley. Raheem Sterling var ubenyttet reserve. England topper gruppe H.

Daniel Agger og Danmark måtte slite overaskende mye for å tre poeng på Malta. Kampen var preget av mye svakt pasningsspill. Danmark tok ledelsen ved Leon Andreasen i det 2. minutt. Malta utlignet i det 38. minutt, før danskene fikk seiersmålet på et selvmål syv minutter etter sidebyttet. Danmark ligger nest sist i gruppe B, men er kun ett poeng bak 2.plasen.

Martin Skrtel var med Slovakia å vinne 1-0 borte mot Bosnia & Hercegovina, og håpet om VM-sluttspillet lever fremdeles.

Belgia er på god vei mot VM-sluttspillet etter 2-0-seier borte mot Skottland. Atletico Madrid-keeperen Thibaut Courtois, utlånt fra Chelsea, ble foretrukket mellom stengene fremfor Simon Mignolet.

Utlånte Pepe Reina så fra benken at Spania vant 2-0 mot Finland i Helsinki.

Danny Ward slapp inn én ball i mål og det var nok til at Wales U21 gikk på et meget overraskende 0-1-tap borte mot San Marino U21 i EM-kvalifiseringen.

Luis Suarez er i Lima for Uruguays møte med Peru. Avspark kl 04.30.