Forlot banen sammen med fysioterapeuten

The Guardian tviler på at Daniel Sturridge spiller for England mot Tyskland i morgen, etter at Liverpool-spissen måtte avbryte dagens treningsøkt etter 45 minutter.

Daniel Sturridge klarte ikke å fullføre dagens treningsøkt med det engelske landslaget, og det er derfor tvilsomt om han kan spille morgendagens privatlandskamp mot Tyskland. Sturridge var tiltenkt en rolle fra start i Englands angrepsrekke i kampen.

The Guardian skriver at Sturridge trente i 45 minutter sammen med sine lagkamerater i dag, før han forlot treningsbanen sammen med fysioterapeut Steve Kemp.

Liverpool-spissen har slitt med en lårskade i lang tid,
men uttalte i går at han ønsket å spille mot Tyskland likevel.

The Guardian skriver at Sturridge ikke haltet da han gikk av treningsbanen, men avisen mener det faktum at han ikke fullførte treningsøkten vil bekymre landslagssjef Roy Hodgson dagen før Tyskland-kampen.

Den gode nyheten for Hodgson er at Steven Gerrard trente for fullt, etter at han måtte stå over kampen mot Chile sist fredag grunnet en hofteskade.

The Guardian mener at dagens hendelse også vil føre til spekulasjoner om hvorvidt Sturridge er i stand til å spille lørdagens Merseyside-derby.