Fornøyd med lagets utvikling

Bredna Rodgers synes laget har vist fin utvikling etter en vanskelig sesongstart. Denne sesongen ville bli en overgangsperiode på mange måter. Håper å tilføre mer dybde i troppen til sommeren.

Liverpool klatret opp på 6.plass i Premier League etter 3-2-seieren mot Tottenham.

- Det var stort for spillerne forrige uke fordi vi faktisk ikke var på vårt beste. Vi har spilt langt bedre enn det og fått uavgjort eller tapt, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse tidligere i dag.

- Vi visste at vi hadde evnen til å komme tilbake. Tottenham er et fremragende bra. Vi spilte meget bra borte mot dem, men tapte. Så vi visste at det kom til å bli vanskelig. Det var meget viktig å vinne.

- Jeg har sett spillergruppen utvikle seg hele tiden. Andre måtte kanskje overbevises noe mer.

- Men jeg har jobbet meget tett med gruppen og sett utviklingen her. Det er noe som gjør meg fornøyd for tiden. Men vi har fortsatt en stor jobb å gjøre.

- På begynnelsen av sesongen var det vanskelig for oss fordi vi begynte å jobbe på en annen måte.

- Mange spillere var borte i sommer, så vi fikk aldri muligheten til å jobbe. Før vi visste ordet av det skulle vi spille Europa League-kvalifisering.

- Jeg hadde en iboende tro på at suksess ville komme ved å jobbe på denne måten – over tid ville vi utvikle oss, og det er hva som har skjedd.

- Vi kommer ikke til å bli revet med. Vi må beholde fokus og konsentrasjon. Hvis vi gjør det, besitter vi kvalitet til å få resultater.

- Jeg arvet noen veldig gode spillere her. Denne sesongen ville bli en overgangsperiode på mange måter, men spillerne har håndtert det meget bra, og vi har også fått inn noen tilvekster.

- Vi håper at vi kan gjøre det samme i sommer. Spillertroppen er sunn og sterk, men vi må tilføre mer dybde. Hvis vi kan gjøre det til sommeren, og deretter i hvert vindu, så kan man begynne å se mer av ens lag.

- Vi skal ikke ta noe bort fra spillerne. De har vært strålende. Vi har sett egenskapene vi ønsker å ha i laget, noe som er å kontrollere og dominere kamper, men også en sterk forsvarsenhet, samt at alle jobber for det samme.

Journalistene på Melwood ville vite om Rodgers hadde planene klare for overgangsvinduet.

- Hvis vi var nære, ville jeg ikke fortelle dere noe! Det er et pågående arbeid, ikke ulikt de fleste andre klubbene. Folk i rekrutteringsavdelingen gjør en fremragende jobb med å samle informasjon og se ulike spillertyper som passer inn i profilen vi er ute etter. Det vil vi fortsette med.