Fornøyd med sin derbystatistikk

Jamie Carragher har på sine 30 møter med Everton vunnet 17 og tapt bare fem oppgjør. 35-åringen kommer til å savne Merseyside-oppgjørene når han legger opp etter sesongen.

Jamie Carragher måtte se det ende 0-0 i hans siste kamp mot Everton.
- Før kampen var det mye snakk om at dette var mitt siste derby, og folk sa: «Vi ønsker å vinne for Jamie» og slikt, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Men i bakhodet hadde jeg at Evertonians også ville like å kunne si at de slo meg i mitt siste derby. Jeg vil ikke si at jeg er fornøyd med uavgjort, men vi er ubeseiret i enda en kamp. Jeg er fornøyd med min statistikk i disse kampene.

- Jeg har alltid likt å spille i derby-kampene. Jeg har alltid sagt at det er de største kampene for meg. Jeg kommer til å savne dem.

- Jeg kommer til å se på neste sesong. Jeg vil antagelig bli enda mer nervøs da. Når du spiller, kan du gjøre noe, men å se på er veldig nervepirrende.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant. Jeg er sikker på at Everton vil være fornøyd. Det er et bedre resultat for dem enn for oss. Når du spiller borte og ikke taper et derby, så er det et bra resultat.