Fornøyd med utviklingen så langt

Rent generelt er Brendan Rodgers fornøyd med jobben han har gjort så langt i Liverpool.

- Da jeg kom inn hadde jeg en stor jobb foran meg. De første 5-6 månedene var vanskelige. Men fra januar og frem til nå tror jeg vi er blant de tre beste lagene i landet i antall plukkede poeng. Forhåpentligvis er det en indikasjon på at vi gjør det bra og at klubben drives godt, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Det er fortsatt svært mye vi kan bli bedre på, men det viktigste er at vi står sammen som lag. Nå må vi bare fortsette fremgangen, konkluderer han.

- Det stilles alltid forventninger i store klubber. Vi vet at vi ikke har brukt i nærheten av like mye penger som de fire klubbene som har brukt mest. Men vi er her for å konkurrere med dem. Liverpool er en av de store fotballinstitusjonene. Vi er aldri fornøyd dersom vi ikke vinner, men vi må likevel se ting i perspektiv.

- Utfordringen er av vi må stole på trenergjerningen vi gjør, og hente inn sultne spillere. Det er nøkkelen. Du trenger sultne spillere skal du oppnå suksess. Spillere som er i en alder der de ikke bare er fornøyd med å være Liverpool-spillere, men der de ønsker å vinne i tillegg.

- Det vil komme et tidspunkt der vi vil begynne å se oss selv som reelle utfordrere, men vi kan ikke foregripe begivenhetenes gang. Klubben ble nummer åtte året før jeg kom hit, og vi ble nummer sju i fjor. Avstanden i form av finanser mellom disse posisjonene og toppen av tabellen er enorm. Men vi vil fortsette å kjempe.

- Nå hersker det en stabil innstilling i klubben. Det er en sterk klubbkultur her nå, og jeg tror supporterne kan se retningen vi beveger oss i. Sjetteplass vil være en forbedring, men også en skuffelse, ettersom det da fortsatt vil være fem lag over oss.