Fornøyd U21-trener

Etter U21-lagets 3-2-seier mot Arsenal var Alex Inglethorpe godt fornøyd med at treningsarbeidet gir resultater på banen. Trekker frem Morgan, Adorjan, Shelvey og Suso.

Adam Morgan (2) og Krisztian Adorjan scoret for Liverpool. De røde ligger nå på 3.plass i Elitegruppen i U21 Premier League.

- Det som tilfredsstilte meg var de små detaljene som vi har jobbet med Adam Morgan, Krisztian Adorjan og Jordon Ibe på trening – bevegelse uten ball og intensiteten de må spille med, sier Alex Inglethorpe til Liverpool Echo.

- Med Adam vet du at han kommer til å score dersom du gir ham sjanser. Det handler om å få ham nærmere målet. Det er hans styrke ettersom han er den typiske reven i boksen.

- Krisztian Adorjan er en elegant avslutter, og han viste det. Det var ingen tilfeldighet fordi vi ser det daglig på trening.

- Jonjo Shelvey var eksepsjonell. Han viste bevegelse av virkelig klasse. Suso var en konstant trussel på høyre side.

Adam Morgan har nå tre mål på to kamper etter å ha vært målløs siden 7. desember.
- Det var hyggelig å være tilbake på Anfield ettersom det ikke finnes noe som å spille her. Det var en flott ball fra Jordon Ibe ved den første scoringen og så fra Krisztian Adorjan ved min andre. Det var en meget god lagprestasjon. Vi er meget glade for seieren, uttaler Adam Morgan.