Første jentetreff går av stabelen i Oslo

For aller første gang inviterer supporterklubben til eget jentetreff. For også supporterklubben ønsker å markere stemmerettsjubileumsåret for kvinner på sin måte. Denne sesongen skal vi vie våre kvinnelige medlemmer litt ekstra oppmerksomhet i LFCSCN.

Derfor sparker vi den nye sesongen i gang med det aller første jentetreffet for våre medlemmer.

Kun ca 9 prosent av våre medlemmer er i dag jenter. Vi ønsker flere jenter velkommen i klubben, vi vil være den supporterklubben for fotball med størst andel jenter i landet, samtidig som vi vil hjelpe med å legge til rette for nettverksbygging jentene imellom og en supporterplattform jentene trives på. 

Primus motor for jentekampanjen er styremedlem Ragnhild Lund Ansnes. Hun vil lede jentetreffet og med seg har hun selveste John Barnes, samt KopShops dedikerte medarbeider Synøve Asplund. 

Sett av datoen allerede nå: Lørdag 31. august klokka 17 - 20 på Comfort Hotel Grand Central.

Vi har fått følgende rompris: kr 880,- for singel og kr 980 for dobbelt. Du er ikke nødt å bo på hotellet for å delta naturligvis. Mange bor jo lokalt.

Oppgi kode «LFCS» ved booking og send dette per epost til: [email protected]

Program: Det blir sprudlende velkomstdrikke, underholdning av John Barnes og Ragnhild serverer et skråblikk på jentene i fotballen. Dessuten skal vi dele ideer om alt fra gruppas navn og designkonkurranse fra KopShop til hva jentene ønsker seg av aktiviteter fra supporterklubben fremover. Bli med - bli hørt og le sammen med andre jenter som elsker LFC.

Anbefalt aldersgrense: 12 år. Dette er først og fremst et voksenarrangement da mye av innholdet vil skje på engelsk - men om noen mødre vil ha med seg døtre/ nieser osv er det selvsagt helt i orden, men vi ser helst at disse er over 12.
Pris: 150 kroner
Meld deg på til: [email protected]
NB! Første 50 påmeldte er garantert goodiebag! (wow, red anmerk!)

(De jentene som ønsker det er hjertelig velkommen på felles middag - som hver enkelt dekker selv - før kveldens neste arrangement:)

Shankly-feiring avlyst!
Den planlagte feiringen av Bill Shankly samme kveld er dessverre avlyst da våre gjester har måtte melde avbud.

Ny dato vil komme.