Fortsatt mulig å bli med på jentetreff med Barnes

I morgen starter supporterklubbens jentekampanje for alvor med det aller første jentetreffet for våre medlemmer i Norge, hvor en kan få mulighet til å møte John Barnes. Det er ikke for seint å melde seg på.

KopShops Synøve Asplund og Ragnhild Lund Ansnes jobber heltid med fotball og Liverpool FC og de har lenge snakka om at de har lyst til å samle jentene gjennom en egen jentekampanje i supporterklubben. Og supporterklubbens styre har notert at bare 9 prosent av våre over 37.000 medlemmer er jenter. Vi ønsker oss flere jenter til klubben vår, for det er mange jenter der ute som følger Liverpool FC, men som av ulike grunner ikke har blitt en del av klubben vår.

"Jeg unner flere jenter å oppleve det fantastiske supporterfellesskapet - og jeg unner fotballen og debatten rundt toppfotballen flere kvinnestemmer," sier styremedlem i supporterklubben og offisiell LFC-forfatter Ragnhild Lund Ansnes som sammen med KopShops Synøve Asplund lenge har drømt om å samle LFC-jentene i Norge til et eget nettverk.

Nå som vi er i stemmerettsjubileumsåret for jenter måtte vi bare sette igang et satsningsår for jentene i Liverpool FCs supportermiljø i Norge. Håpet er at dette kan på sikt bli et satsningsområde og en verdensomspennende kampanje i LFC - og vi er altså pionérklubben.

Det er ikke for seint å melde seg på til ettermiddagen i Oslo med John Barnes og andre LFC-jenter fra rundt om i landet. Der inspirasjon, nettverksbygging, vennskap, fotballglede og veien framover for jentene i supporterklubben er på dagsordenen sammen med sprudlevann og goodiebag fra Warrior, KopShop og Magic.

Sted: Suiten, Comfort Hotel Grand Central, Jernbanetorget 1 (NB! IKKE Comfort Folketeateret som jeg har kommet i skade for å skrive noen steder!!!) (Oppmøte i resepsjonen)

Tid:  klokka 17-20 (Og noen timer til om du vil bli igjen og spise middag med gjengen og Barnes).

Dresskode: Pynt deg som om du skulle dratt i bursdag:-)

Pris: Kroner 150  

Meld deg på snarest til: [email protected]

Mer informasjon her:

http://www.liverpoolhjerter.no/blogg/2013/08/historisk-jentetreff/