Forventer at Suarez blir

Ian Ayre forventer at Luis Suarez blir i klubben, og er ikke interessert i salg. Spilleren trener som normalt. Ingen interesse fra andre klubber enn Arsenal.

 

I dag gjennomførte SkySports News sitt "92 Live"-opplegg, hvor de i et helikopter skulle besøke alle klubbene i ligasystemet. Liverpool var stoppested nummber 80, og brølapa Jim White intervjuet Liverpools managing director Ian Ayre om situasjonen til Luis Suarez.

 

- Vi står der vi alltid har stått. Vi har Luis Suarez i troppen og laget. Han vil ha trent i dag, og jobber hardt på trening, sier Ayre.

 

- Uansett hva folk måtte tro, så har vi ikke noen intensjon om å selge Luis. Vi har aldri sagt at vi vil selge ham, og han fortsetter å trene og jobbe hardt for Liverpool. Det vil fortsette, og jeg forventer at han vil være her også til starten på sesongen.

 

Ian Ayre bekreftet at klubben har mottatt to bud - begge fra Arsenal.

 

- Det stemmer. Som jeg har sagt, så er det ikke noe vi ønsket å gjøre, eller var interessert i. Som supporterne våre ville forvente så avslo vi begge. De var ikke bud vi ville akseptert, for spilleren er ikke tilgjengelig for salg, og der står vi.

 

Ayre forklarte videre at han ikke diskuterte budene med spilleren.

 

- Han har vært profesjonell hele veien. Han har trent, vært borte og spilt for Uruguay, kommet tilbake og trent. Alt er som normalt.

 

Suarez var med på siste halvdel av Liverpools turné.

 

- Ingen vil vite mer enn Luis hvor elsket han er i denne fotballklubben. Jeg er sikker på at han vil bli. Det har alltid vært vår ambisjon, og hva vi forventer at vi vil oppnå.

 

Jim White stiller så oppfølgingspørsmål om utenlandsk interesse, og Real Madrid.

 

- Nei, ingenting.