Forventer en reaksjon

Brendan Rodgers har ikke tapt to ligakamper på rad som Liverpool-manager. Han forventer en reaksjon fra spillerne slik at det heller ikke vil skje denne uka.

Under et døgn etter skuffelsen på KC Stadium holdt Brendan Rodgers i dag sin pressekonferanse på Melwood om oppgjøret mot Norwich på onsdag.

 

- I min tid her har vi aldri tapt to ligakamper på rad, og det handler om positiviteten til spillerne og hvordan de kan slå tilbake etter et tap. Jeg ser alltid på det store bildet, og for meg ser det fortsatt lyst ut. Vi må bare komme oss over skuffelsen, og det vil vi gjøre, sa manageren.

 

- Jeg krever alltid det beste, og det er grunnen til at vi er i denne klubben. Vi er ikke her for å være nummer to eller gode tapere. Vi er her for å vinne. Vi har vist at vi er kapable til å gjøre det over tid.

 

- Den eneste måten du kan svare på er å ta det som kommer og jobbe utrettelig for å få et resultat. Forventningene her er at vi skal vinne hver kamp, og det er realiteten som spiller eller manager i Liverpool. Året har vært bra sett under ett.

 

- Vi har forbedret oss på de delene av prestasjonene våre vi ønsket. Vi har et spennende lag - men det var ikke tilfelle i går. Men ser du på kalenderåret, har vi vært strålende. Vi har kun sluppet inn tre mål hjemme i år, og ett av dem var en straffe.

 

- Det er kanskje bare det at vi gjør feil litt for ofte på bortebane, og det koster oss. Det er andre kamper hvor vi har klart uavgjort selv om vi ikke har spilt så bra, men i går klarte vi ikke det.

 

- Det var smertefullt. Så klart, når du har gjort det så bra denne sesongen, så er resultatet og kanskje enda mer prestasjonen skuffende. Når du spiller slik vi gjorde, så fortjente vi kanskje ikke å få med oss noe, men generelt har formen vår vært veldig bra, så jeg kan ikke kritisere spillerne for mye.

 

- Dersom det er noen som skal få skylda, så skyld på manageren. I dag reflekterer vi, kommer over det, og ser frem mot de to neste kampene. Sesongen under ett har spillerne vært glimrende. Vi hadde bare en dårlig dag i går. Vi gjorde feil og de to selvmålene var uheldige for oss.

 

- Vi har to hjemmekamper nå, og det er der fokuset vårt ligger. Dersom vi tar poengene, først mot Norwich på onsdag, så er vi fortsatt i rute for hvor vi ønsker å være.

 

- For øyeblikket ligger vi på fjerdeplass. Dersom vi vinner på onsdag kan vi være på andreplass igjen. Det er målet vårt - være positive og håpe på en god prestasjon.

 

Rodgers håper på et tidlig mål på onsdag.

 

- På dette nivået er det første målet veldig viktig, og spesielt for oss på Anfield. Da jeg kom hit merket jeg utålmodigheten, men nå går vi til kampene og har en god innstilling for hjemmekampene. Vi elsker å spille der, og jo tidligere målet kommer, jo bedre er det for oss, fordi det gir oss selvtillit til å ta initiativet i kampen.

 

- Vi ønsker alltid å vinne hjemmekampene våre. På Anfield i dette kalenderåret har vi spilt 15 kamper der, vunnet ti, spilt tre uavgjorte og tapt to, så sstatistikken vår har vært veldig god. Vi har selvtillit. Vi ønsker å rette det opp igjen for supporterne, fordi de var veldig skuffet etter kampen mot Hull. De har vært strålende, og har gitt oss mye støtte, så vi skuffet dem i går. Med de to neste kampene må vi rette på det, og først mot Norwich.