Frykter ikke juleprogrammet

Etter å ha beseiret Tottenham hele 5-0 på White Hart Lane frykter ikke Jordan Henderson vanskelige bortekamper mot Manchester City og Chelsea i romjulen.

- Vi ser frem til de kommende kampene med mye selvtillit, sier Henderson til Liverpoolfc.com foran årets tre siste kamper, mot Cardiff, Manchester City og Chelsea.

- Vi har Cardiff i neste kamp, og jeg er sikker på at det blir en vanskelig kamp, for de slo West Bromwich i helgen. De vil gjøre det vanskelig for oss. Vi må sørge for å være på hugget fra start av igjen. Etter Cardiff-kampen har vi et par vanskelige kamper, men vi går til dem med stor selvtillit, fortsetter midtbanespilleren.

- Det var strålende å spille i Tottenham-kampen. Jeg syntes vi dominerte fra start til slutt. Vi ble satt under press et par ganger, men vi håndterte dette veldig bra defensivt. Vi holdt veldig godt på ballen, og gjorde noen strålende mål.

- Jeg har forsøkt å score flere mål. Jeg må bidra med flere mål for å hjelpe laget. Heldigvis fikk jeg en scoring i denne kampen, og forhåpentligvis kommer det noen til.

- Denne seieren viste at vi har en sterk tropp. De som spilte var strålende. Vi savnet selvsagt Steven og Daniel noe enormt, for de er fantastiske spillere og bidrar sterkt til hvordan vi ønsker å spille. Men jeg syntes vi klarte oss bra uten dem. Nå står vi foran noen tøffe kamper. Vi må sørge for å ta oss inn igjen og se fremover mot dem.