Fulgte Barnes og hans angrepskollegaer

Steven Gerrard sier at de offensive spillerne på Liverpools storlag mot slutten av 80-årene var hans helter. Daniel Sturridge, Pepe Reina og Lucas forteller også om sine idoler i ungdommen.

- John Barnes, Peter Beardsley, John Aldridge og Ian Rush var mine helter, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.com. – Jeg hadde mange spillere i Liverpool som jeg så opp til, men de var de offensive og spennende spillerne da jeg fulgte de røde fra tribunen.

- Den «opprinnelige» Ronaldo (Brasil) og Thierry Henry, svarer Daniel Sturridge på spørsmål om sitt idol. – Måten Ronaldo spilte på, teknikken og i hvilket tempo han brukte teknikken sin. Da han scoret målet som sørget for at han ble toppscorer i VM gjorde han det med en overstegsfinte forbi keeper, det er noe du bare ikke gjør!
- Henry var mye av det samme, men sin hurtighet og sine avslutninger. Jeg husker målet mot Manchester United, da han flikket ballen og sendte den i krysset med en volley.

- Zubizaretta var min helt da jeg som 8-10 åring var stor fan av Barcelona, forklarer Pepe Reina. – Han stod i mål da Barcelona vant Europacupen i 1992 på Wembley og jeg likte alt ved ham. Han var keeperen i mine drømmer.

- Det var Romario og Ronaldo for meg, sier Lucas. – Jeg husker Romario fra VM i ’94 og hvordan han var god gjennom hele turneringen og dannet en utrolig duo sammen med Bebeto.