Fulham har vist svak form

Fulham har tatt bare ett poeng av de siste 18 mulige. De har tapt sine fire siste kamper, tre av disse på hjemmebane mot Chelsea, Arsenal og Reading.

Liverpool slo Fulham 4-0 på Anfield i sin siste kamp før jul. Martin Skrtel og Steven Gerrard nettet før pause, mens Stewart Downing og Luis Suarez noterte seg for scoringer i andre halvdel av kampen. Dette var Downings første ligamål for Liverpool, i hans 45. kamp.

Fulham og Liverpool har ikke spilt uavgjort på Craven Cottage siden desember 1967. Tony Hateley gjorde Liverpools mål i en kamp som endte 1-1.

Liverpool tapte tilsvarende kamp i fjor 1-0, etter at Jay Spearing ble utvist i det 72.minutt. Clint Dempsey gjorde vinnermålet fem minutter før full tid.

Liverpools største borteseier mot Fulham kom i mai 2011, da Maxi Rodriguez gjorde hat-trick i en 5-2 seier. Dirk Kuyt og Luis Suarez nettet de to andre målene for gjestene.

De fem siste besøkene på Craven Cottage har endt med tre seire og to tap for Anfield-klubben.

Jamie Carragher, med sine 19 kamper, har spilt flere kamper for Liverpool mot Fulham enn noen annen spiller i historien. Han scoret sågar mot Fulham i en 4-0 seier i desember 2006. Carra ble forøvrig utvist på Craven Cottage i 2009.

Liverpool tok 25 poeng på bortebane forrige sesong. Det samme som de har tatt denne sesongen, foran dagens kamp. De røde har tapt fem bortekamper denne sesongen. Bare Manchester United (2), Manchester City (4) og Arsenal (4) har tapt færre bortekamper denne sesongen.

Pepe Reina har holdt buret rent i fire av Liverpools fem siste kamper.

Fulham har gjort 18 mål på 23 Premier League-kamper mot Liverpool. 15 av scoringene har kommet på Craven Cottage.

Vertene fra London har vunnet sju og tapt åtte av sine 18 hjemmekamper denne sesongen.

Dagens kamp byr på gjensyn med John Arne Riise, som spilte 348 kamper og gjorde 31 mål for Liverpool.

Fulham har sluppet inn flere mål på hjemmebane i årets Premier League enn noen andre blant de 16 øverste lagene på tabellen. Bare Newcastle (30), Reading (31) og Wigan (34) har sluppet inn flere mål på hjemmebane.

Dersom Liverpool vinner i dag vil Fulham gå på sitt fjerde strake hjemmetap for første gang siden november 1993. London-laget har ikke holdt buret rent i noen av sine sju siste ligkamper. Bryan Ruiz er den eneste Fulham-spilleren som har gjort mål på lagets siste seks kamper.

Dimitar Berbatov er Fulhams toppscorer med 13 ligamål denne sesongen. Man han har altså ikke gjort mål i noen av de seks siste kampene.

Kilde: Liverpoolfc.com