Fulham uten Petric og Sidwell

Fulham må klare seg uten skadede Mladen Petric og suspenderte Steve Sidwell i søndagens kamp mot Liverpool.

Spissen Petric er ute med en hamstringskade. Liverpool må på sin side klare seg uten suspenderte Luis Suarez, samt duoen Steven Gerrard og Daniel Agger som får planlagt behandling for skader.

Fulham trenger fortsatt to poeng for matematisk å være sikret en ny sesong i Premier League, men i realiteten er nok plassen i divisjonen allerede berget. London-klubben står bokført med fire strake tap, og tapte 4-2 for Reading sist helg. Dette er deres verste resultatrekke på over tre år.

Liverpool er på sin side ubeseiret på de seks siste kampene. De fire siste kampene mellom Liverpool og Fulham har endt med to seire til hvert lag. Lagene har aldri spilt uavgjort på Craven Cottage på de 11 kampene som har vært spilt mellom klubbene i Premier League. Disse kampene har endt med fem seire til Fulham og seks til Liverpool.

Tre spillere har blitt utvist i de tre siste kampene mellom lagene på Craven Cottage. Lagene har møtt hverandre 64 ganger tidligere. Liverpool har vunnet 36 ganger, Fulham 12, mens 16 er endt uavgjort.

Fulham har fortsatt ikke vunnet en kamp der motstanderen har tatt ledelsen denne sesongen. De har klart uavgjort fem ganger etter å ha blitt liggende under.

London-laget har ikke vunnet noen av de åtte kampene de har spilt uten Steve Sidwell på laget i årets Premier League. Seks tap og to uavgjorte kamper er fasiten uten Sidwell.

Liverpool har kun tapt en av sine siste 10 ligakamper.

Kilde: BBC Sport