Ga £500,000 til barnesykehus

Steven Gerrard har blitt utnevnt som ambassadør for barnesykehuset Alder Hey, etter at han donerte £500,000. Pengene samlet han inn fra sin testimonial mot Olympiakos.

Liverpoolkapteinen fikk sin testimonial i sommer, og valgte Olympiakos som motstander. Liverpool vant kampen 2-0, og inntektene fra kampen har Gerrard donert til Alder Hey Children's Charity.

 

- Pengene vi har donert fra min veldedighetsorganisasjon ble samlet inn på testimonialen min tidligere i år - så for alle som kom og støttet meg, er det fint for dem å se akkurat hva pengene blir brukt til, og vite at de var med å hjelpe for å få det til, sier Steven til Liverpoolfc.com.

 

Han har blitt utnevnt som grunnleggerne partner for veldedighetsorganisasjonen Alder Hey Children's Charity, noe som er den største utmerkelsen en kan få.

 

- Det er et stort privilegium for meg å kunne være involvert med Alder Hey og deres veldedighet. Arbeidet de gjør er fenomenalt, og den nye bygningen ser ut til å bli imponerende, og kanskje litt mindre skummel for barna.

 

- Jeg har besøkt Alder Hey mange ganger, og selv om barna og familiene går gjennom tøffe tider, kan du se hvor mye arbeid som blir lagt ned for å gjøre det så komfortabelt som mulig for dem.

 

- Jeg føler meg beæret over å ha blitt valgt som grunnleggerne partner og ambassadør. Det er en veldedighetsorganisasjon jeg har nært til hjerte, fordi de hjelper så mange.

 

Summen Gerrard donerte var £500,000, og deler av summen vil gå til en ny hjernescanner.