Gatorade ny partner

Liverpool FC vil de tre neste årene benytte næringsprodukter fra Gatorade. Det amerikanske firmaet er først og fremst kjent for sine sportsdrikker.

I tillegg til at spillerne vil benytte Gatorade i forbindelse med trening og kamper vil Liverpools stab få tilgang til firmaet sportsvitenskapelige laboratorium til testing, som igjen vil gi støtte til troppens fysiske trening.

«Gatorade har produkter som er ledende når det gjelder næring innen sport verden over og vi er glade for å være partner med dem samtidig som de fortsetter å etablere seg som dominerende innen verdensfotballen», sier kommersiell direktør hos Liverpool, Billy Hogan.

«Liverpool FC er en av de mest kjente fotballklubbene i verden. Dette nye partnerskapet vil ikke bare gi oss anledning til å gi spillerne brennstoff, men vil også hjelpe trenerstaben med ansvaret for det fysiske til å gi laget ytterligere sportsvitenskapelig støtte», forklarer Andrea Fairchild hos Gatorade.

«Prestasjonsfrembringende næringsmidler er en vesentlig del av et lags trening, kampforberedelser og rekonvalesens etter trening. I likhet med oss mener Gatorade at det er viktig å finne de rette produktene», kommenterer Ryland Morgans, som leder Liverpools fysiske treningsprogram.