Gerrard forsøkte å overtale Carragher

Gerrard forsøkte å overtale Carragher til å fortsette spillerkarrieren i ytterligere ett år, men til ingen nytte. Synes 35-åringen er større enn Hansen og Lawrenson.

Steven Gerrard har visst en stund at Jamie Carragher hadde bestemt seg for å legge opp etter sesongen.
- Jeg har kjent til det litt lenger enn andre folk. Jeg har forsøkt like hardt som alle andre til å prøve å få ham til å fortsette litt lenger, forteller Steven Gerard til Liverpoolfc.com.

- Men vi må respektere hans avgjørelse. Han har hatt en fantastisk karriere, og han føler det er riktig tidspunkt å gi seg etter sesongen. Forhåpentligvis har han fortsatt igjen noen gode opptredener før han slutter.

- Jeg kan snakke lenge om ham. Folk nevner han sammen med storheter som Hansen og Lawrenson, de beste forsvarsspillerne denne klubben noensinne har hatt. Hvis han ikke er ved siden av dem, så er han litt over dem, etter min mening. Det er det største komplimentet jeg kan gi ham.

- Han er en fantastisk spiller – på toppen, i to eller tre sesonger var han en av de beste forsvarspillerne i verden.

Carragher tok opp emnet med sin kaptein før han offentliggjorde at han kommer til å legge opp.
- Han fikk en del tilbakemeldinger fra meg, men han tok avgjørelsen selv sammen med sin familie. Han har i utgangspunktet ikke tatt hensyn til det jeg sa fordi jeg forsøkte å få ham med i ytterligere ett år.

- Til tider har det vært vanskelig for ham denne sesongen. Han har ikke startet regelmessig, noe han har gjort siden debuten. Jeg kan respektere og forstå hans avgjørelse. Vi kommer alle til det tidspunktet i karrieren.

- Det er trist for meg. Jeg kommer til å savne ham mer en noen annen. Det kommer til å bli annerledes for meg å ikke ham som visekaptein ved siden av meg. Det blir tøft.

- Alle vet hva vi kommer til å savne ved det spillemessige. Siden min debut har Jamie vært ved min side i garderoben og vært en nær venn av meg.

- Han har også vært gjennom reisen med meg. Jeg har opplevd mye sammen med ham, opp- og nedturer, og vi har sammen kommet gjennom alt.

- Det kommer til å bli annerledes, og ingen kommer til å savne Jamie mer enn meg.

Carraghers kunngjøring kom akkurat på et tidspunkt forsvareren har spilt seg inn i startoppstillingen.
- Dere har sett i de seneste par kampene, mot Arsenal og City, at han har brakt lederskap inn i backfireren.

- Han organiserer, snakker høyt og har spilt meget bra. Hans to seneste forestillinger er typiske for hans karriere. Han har kommet inn uten å ha spilt så mye den seneste tiden, men har vært en av våre beste spillere.