Gerrard har tro på topp fire

Kaptein Steven Gerrard mener at formen Liverpool viste siste halvdel av forrige sesong gir forhåpninger om at man det kommende året kan komme inn blant topp fire i ligaen.

- De siste fem eller seks månedene av siste sesong var fantastiske, uttaler Stevie G til liverpoolfc.com. – Vi viste glimrende form, jeg mener det var topp fire form.

- Vi avsluttet sesongen sterkt, men vi var veldig ujevne fra august til jul. Jeg følte imidlertid at vi spilte en del utmerket fotball. Hvis vi kan finne stabiliteten, da jeg har tro på at vi kan komme inn blant topp fire.

- Den realistiske meldingen å gi til fansen er at siste halvdel av forrige sesong var virkelig positiv, vi spilte bra. Hvis de nye kjøpene er positive, da kan vi gjøre det enda bedre.

- Det kunne ha vært mye verre, svarer Gerrard på spørsmål om motstanden de første ligakampene neste sesong. – Vi må være rimelig fornøyd med det, selv om hver kamp i Premier League er vanskelig.

- Du må møte opp og prestere. Jeg ser hele tiden på terminlisten men det er samtidig viktig å ta en kamp av gangen. Vi behøver å få en god start.

- Når du har fått en ny manager og en ny stab, da tar det en stund før alle spillerne blir kjent med det og det begynner å fungere. Vi spillerne må imidlertid også være menn nok til selv å ta ansvar. Forrige sesong var det ganger hvor vi bare ikke var klare. Det var kamper som vi ikke var fornøyd med, verken individuelt eller som et lag, som Southampton borte, Aston Villa hjemme og West Brom borte.

- Vi må sørge for at slike prestasjoner ikke forekommer til neste år. Manageren har tatt på seg en enorm jobb i ung alder. Han har gjort det bra tidligere som for eksempel i Swansea og fortjener en sjanse i en stor klubb.

- Jeg mener at man er i ferd med å bringe laget og klubben fremover. Hvis han får støtte fra eierne, den nåværende troppen blir bedre, da er jeg sikker på at han kan gjøre fansen fornøyd.