Gerrard ledet England til seier mot Brasil

Steven Gerrard, Glen Johnson, Joe Allen og Martin Skrtel spilte alle i 90 minutter under kveldens landskamper, hvor England vant 2-1 mot Brasil.

Steven Gerrard ble før kampen hedret med å motta en «gullcap» som tegn på at han nylig rundet 100 landskamper for England. Kapteinen gjorde en solid innsats i en underholdende kamp mot Brasil foran nesten 90000 tilskuere. Det samme gjaldt for Glen Johnson på høyrebacken. Røde supportere vil nok ikke ha vært like fornøyd med at begge to var blant de utespillerne som ble på banen gjennom hele kampen, og Johnson fikk seg en smell like før sluttsignalet lød. Heldigvis virket det som at han løp tilsynelatende uanstrengt etter å ha brukt noen få minutter på å komme seg.

Nå spiller ikke Liverpool ligakamp før til mandag, og det er uansett usikkert om Martin Skrtel og Joe Allen starter for de røde. Skrtel spilte 90 minutter da Slovakia gjorde en bra innsats i Brugge og kom med en sen utligning, bare for at Mertens ga Belgia 2-1 i sluttsekundene. Allen var banen hele kampen da Wales vant 2-1 hjemme mot Østerrike, og var nest sist på ballen da Gareth Bale gjorde åpningsmålet.

Krisztian Adorjan spilte 1.omgang da Ungarn U21 vant 2-1 mot klubblaget Lombard Papa.