Gerrard månedens spiller

Steven Gerrard har blitt kåret til Standard Chartered LFC Player of The Month for januar. Jordan Henderson og Luis Suarez fulgte på de neste plassene.

Steven Gerrard hadde en fremragende måned for Liverpool i januar.  Liverpool-kapteinen spilte fem kamper og scoret ett mål, en flott scoring fra distanse mot Norwich. 32-åringen mottok 29 prosent av stemmene på Liverpoolfc.com. Deretter fulgte Jordan Henderson (24 prosent), Luis Suarez (23 prosent) og Daniel Sturridge (14 prosent). I januar mottok også Liverpools nummer åtte en ærespris fra de engelske fotballjournalistenes forbund for hans bidrag til engelsk fotball.

 - Det er alltid spesielt når den kommer fra supporterne. I de seneste par ukene har jeg mottatt noen store priser, noe som er hyggelig. Dette runder av måneden, det er fantastisk. Jeg er meget glad, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes jeg var meget stabil i januar. Jeg synes det kanskje manglet litt gnist tidlig i sesongen – kanskje det var fordi jeg hadde vært med i en stor turnering. Men de seneste to eller tre månedene har formen min hevet seg, og den er nøyaktig slik jeg ønsker at den skal være. Forhåpentligvis klarer jeg å opprettholde den frem til slutten av sesongen.

- Forskjellen for tiden er at målgivende pasninger og scoringer kommer i tillegg til gode prestasjoner. På begynnelsen av sesongen spilte jeg noen ganger godt, men scoringene og de målgivende pasningene uteble. Det er derfor folk sier mye bra om opptredenene mine nå.

Gerrard har følgende beskjed til fansen.
- Jeg må rette en stor takk. Vi ønsker at de skal fortsette å støtte oss frem til sesongslutt. Målsettingene er de samme som de var i begynnelsen av sesongen – ende blant topp fire og kjempe godt i Europa League for å gi dem et trofé tilbake.