Gerrard merker ingenting til skaden

Han fikk kun én omgang på banen, men Steven Gerrard er fornøyd med det meste etter å ha spilt sine første minutter siden 5. mai.

– Det er godt å spille fotball foran supporterne igjen, sier Gerrard til LFC TV.

Han måtte operere den ene skulderen sin på tampen av forrige sesong, men kapteinen merker ikke lenger noe til smertene som har pågått i månedsvis.

– Skulderen føltes helt fantastisk, så det var godt å få gjennomført de første 45 minuttene, og forhåpentligvis får jeg litt mer tid i Australia. Den har vært fin med et par ukers trening nå, det har ikke vært noen problemer. Legene ga meg grønt lys før kampen, og manageren var fornuftig ved å gi meg 45 minutter. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har det.

– Det var en vanskelig kamp. Det er ikke noe luft å puste i der ute, og å ta seg inn etter lange løp og treningene har vært hardt, så beina var tune. Men vi vant kampen, og vi bedret kampformen.

– For øyeblikket handler alt om formen og å fysikken tilbake. Resultatene er ikke særlig viktige, men vi er glade for seieren, og vi ser frem til neste kamp. Forhåpentligvis føler vi oss bedre fysisk da.

Alle de nye signeringene spilte fra start i dag, og Gerrard var rask med å trekke frem målvakten.

– Jeg syntes alle de nye spillerne gjorde det bra i kveld. Jeg syntes Mignolet var fantastisk med beina, og han gjorde alt bra.

– Kolo Touré så sikker ut i forsvaret og var veldig pratsom. Folk snakker om å savne Jamie (Carragher) og stemmen til Jamie, men jeg syntes Kolo var styrte forsvaret i kveld.

– De to spanske spillerne er, som jeg sa tidligere denne uka, strålende teknikere med ballen. Iago Aspas jobbet sokkene av seg for laget, og man kan se kvalitetene til Luis Alberto. Det er grunnen til at vi kjøpte ham – for å spille mot lag der du sliter, og du trenger noen til å «låse opp døra», som Philippe Coutinho og Luis Alberto.

– De er magikere som kommer til å åpne forsvaret. Jeg er veldig fornøyd med alle de nye i kveld.