Gerrard ønsket ikke vennemøte

Scouseren ønsket ikke at hans testimonial skulle bli en fotballkamp i rusletempo, selv om et par gamle kjenninger nok dukker opp. Olympiakos stiller opp gratis.

På dagens pressekonferanse i forbindelse med Liverpool v Olympiakos og Steven Gerrrards testimonial, mente hovedpersonen selv at han ikke ønsket seg en tradisjonell hyllest hvor gamle venner satte seg selv stevne.

- Jeg ønsker at vi skal vinne kampen, fortalte Gerrard på Melwood.

- Jeg ønsket ikke en forestilling med gamle venner hvor det er et lavt tempo, jeg vil ha en seriøs kamp.

- Samtidig vil jeg takke Olympiakos som stiller opp uten å få noe honorar. Det gjaldt ikke alle vi henvendte oss til, uten at jeg vil nevne navn. Dette betyr at det vil bli mer penger til barn fra området rundt her. Olympiakos er spesielt for meg, både for kommentaren på fjernsynet («What a hit son») og fordi mitt seiersmål fikk oss videre på veien mot Istanbul.

- Jeg har akkurat hatt lunsj med Jamie (Carragher) og Robbie Fowler, og det første de snakker om er hvor mye de savner det, var svaret Steven ga på hvor lenge han tror han vil fortsette å spille fotball. Carragher og Fowler skal ha blitt observert på dagens trening og om det ikke blir gjensyn med mange gamle lagkamerater av Stevie G på lørdag vil en trolig få se noen få minutter med de to legendene.