Glad for å være på topp igjen

Simon Mignolet fokuserer på det positive etter 2-2 i Swansea, og er glad for å være på tabelltopp igjen.

Keeperen anser uavgjort på Liberty Stadium som ett poenget vunnet heller enn to poeng tapt, og dveler ikke ved at han ikke klarte å holde buret rent i fjerde ligakamp på rad.

- Ett poeng borte mot Swansea er alltid et godt poeng, sier Mignolet til Liverpool Echo.

- Selvsagt er vi litt skuffet over at vi ikke fikk med oss alle tre poengene, men dette er ikke noe dårlig resultat for oss. Når du blir liggende under tidlig i kampen er det alltid vanskelig, men vi responderte veldig bra. Vi kom tilbake, tok ledelsen og skapte sjanser, og i 65 minutter var vi det beste laget. Frem til da kontrollerte vi kampen, fortsetter målvakten.

- Dessverre klarte de å utligne, og de var det beste laget de siste 25 minuttene. De satte oss under press, og fortjente uavgjort, men vi kjempet veldig hardt og gjorde jobben vår etter beste evne.

- Swansea er et veldig godt fotballag, og bortekamper i denne divisjonen er vanskelige. Vi tar med oss poenget, ser fremover og fokuserer på å vinne neste kamp mot Southampton på Anfield kommende lørdag.

- Det gir deg en god følelse å se på tabellen. Det er gledelig å være på topp. Vi ønsker å bli der, så vi håper vi klarer brasene kommende helg.

Mamdou Sakho og Victor Moses debuterte for Liverpool i går kveld, og Mignolet tror at duoen blir viktige for laget i tiden som kommer.

- Det var flott for Victor at han scoret mål. Det var en god kamp av ham, og forhåpentligvis fortsetter han slik.

- Du kunne også se at Sakho har alt som kreves for å bli en god midtstopper i Premier League. Han er stor og sterk, og slår gode pasninger. Det var fint for ham at han fikk sin debut, og jeg håper han finner seg raskt til rette på laget. Jeg har spilt mot ham for det belgiske U21-landslaget, da han var kaptein for Frankrike. Han var en imponerende spiller da, og ut fra det jeg har sett på trening har han blitt bedre siden den gang. Han er en veldig god spiller, som jeg er sikker på kommer til å gjøre det bra for oss.

Mignolet utmerket seg også i går kveld med flere gode redninger på tampen av kampen.

- Som keeper ønsker du å holde buret rent. Jeg klarte det i de første tre kampene, men dessverre slapp vi inn mål veldig tidlig i denne kampen. Etter en slik åpning må du bare sørge for å holde hodet kaldt og hjelpe laget når det kreves. Jeg er fornøyd med hvordan ting har gått for meg, men jeg mister ikke bakkekontakten. Jeg må fortsette å forbedre meg.