Glad for spilletid

Jon Flanagan er glad for å ha fått en smak av førstelagsfotball igjen, men er frustrert over tapet for Arsenal.

Da Flanagan entret gressmatta på Emirates lørdag ettermiddag var det nesten ett år siden sist han spilte førstelagsfotball for Liverpool. 20-åringen fikk sjansen etter at Glen Johnson måtte kaste inn håndkledet på grunn av en infeksjon i kjeven.

- Det var flott å være tilbake på laget, og få sjansen til å spille, men jeg ville ha satt enda større pris på det om vi hadde fått et brukbart resultat, sier Flanagan til Liverpool Echo.

- Jeg fikk vite at jeg skulle spille bare et par timer før avspark. Manageren fortalte meg at jeg skulle starte, og at jeg måtte sørge for å være klar til kamp. Det var lenge siden sist jeg spilte i Premier League, så jeg var litt nervøs. Men med en gang kampen startet klarte jeg å fokusere på å komme inn i kampen og gjøre jobben min for laget.

- Jeg spilte for førstelaget på Emirates for et par år siden også, så jeg visste hva jeg hadde i vente. Jeg følte det gikk greit, men om jeg skal være ærlig så handlet alt om resultatet, og vi var alle frustrerte over at vi tapte.

Flanagan debuterte for Liverpool i april 2010. Høyrebacken står bokført med 18 kamper for førstelaget, og håper nå at det skal bli flere før sesongen er omme.

- Jeg har vært gjennom en vanskelig periode med skader, men forhåpentligvis er dette et tilbakelagt stadium nå. Jeg har bare trent hardt, gitt 100% og forsøkte å tvinge meg inn i managerens planer.

- Forhåpentligvis kan jeg få en ny sjanse, slik at jeg kan få vist hva jeg kan. Dersom jeg ikke får en ny sjanse kan et utlån utvilsomt være en mulighet. Alle ønsker å spille kamper, avslutter forsvarsspilleren.