Godt forhandlingsklima

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool har godt håp om ytterligere samtaler om en ny kontrakt for Luis Suarez.

Barrett skriver at det ligger an til ytterligere forhandlinger mellom Liverpool og Luis Suarez sin agent, Pere Guardiola, etter det som beskrives som produktive åpningssamtaler angående en ny kontrakt for spissen.

Guardiola møtte Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, i Barcelona på tirsdag, og man hadde da nok fremgang i samtalene til at duoen ble enige om å møtes igjen så tidlig som mulig. Neste runde med samtaler vil sannsynligvis finne sted på Merseyside.

Liverpool har godt håp om at Suarez vil skrive under en ny kontrakt, trass i at Real Madrid fortsatt viser interesse for 26-åringen. Anfield-klubben står klare til å gjøre uruguayaneren til den høyest lønnede spilleren i klubbens historie.

Liverpool betrakter Guardiolas vilje til å gå inn i forhandlinger som en positiv indikasjon på at Suarez kan bli overtalt til å fortsette karrieren i klubben. The Times skriver at Liverpool er villige til å betale Suarez rundt £200.000 i uka om han skriver under på en ny kontrakt, noe som er det dobbelte av hva han har i dag.