Godt fornøyd med Toure

Brendan Rodgers synes Kolo Toure gjorde en god debut mot Stoke. Midtstopperen ble av mange sett på som en mulig erstatter for Jamie Carragher.

- Han er en annen type karakter på sin måte. Han er en god kar. Han er faktisk morsom å se på noen ganger når han løper rundt. Han har alltid et smil på lur, sa Brendan Rodgers om Kolo Toure til journalistene på Melwood.

- Han har en vinnermentalitet og stor tro på det vi gjør her. Han viste fitness, styrke og hurtighet i sin første opptreden mot Peter Crouch i forrige uke.

- Han går opp på cornere og ser ut til å kunne score hver gang fordi han ønsker å komme opp og heade ballen. Jeg tror vi har fått en spiller som svært gjerne ønsker å gjøre det bra.

- Han respekterer alt ved denne store klubben. Det er et stort privilegium for ham å være her, og det tatt i betraktning hvilke klubber han har vært i tidligere. Han er her for å vinne, prestere og gjøre det bra.

- Han er helt klart en karakter. Han viser store lederegenskaper ute på banen, og det var det vi først og fremst fikk av Carra.