Gratulerte eierne

Brendan Rodgers har gratulert John W. Henry, Tom Werner og Boston Red Sox med deres World Series-triumf. Synes amerikanerne drifter LFC på en fornuftig måte.

Boston Red Sox vant i natt World Series for åttende gang - og for tredje gang under eierskap av Fenway Sports Group. Dette var første gang siden 1918 de avgjorde på hjemmebane, og første gang etter at FSG ble eier av Liverpool FC.

 

- Jeg sendte mine gratulasjoner. Jeg så bildene på TV i dagmorges, og det er fantastisk for dem. Jeg tror det er nok en demonstrasjon på hvordan Fenway Sports Group som organisasjon har vist seg som en suksess, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Jeg var klar over endringene de gjorde der for å få suksess. Det synes klart at de som gruppe har en plan over hvordan de skal lykkes. De driver veldig bra og fornuftig, samtidig som de når målene sine.

 

- De forsøker å gjøre ting på en fornuftig måte her, samtidig som at de forstår forventningene om å lykkes, noe som for oss er det langsiktige målet. Vi ønsker å kjempe der oppe og vinne troféer. Det er det Liverpool handler om, og det går en ikke bort fra. At det alltid vil være forventninger er noe vi setter pris på.