Gulacsi til Salzburg

Tredjekeeper Peter Gulacsi har skrevet under på en fireårskontrakt med Red Bull Salzburg og fortsetter karrieren i Østerrike.

Den 23 år gamle ungareren har signert en kontrakt med den østerriske klubben som gjelder frem til 2017, og har forhåpninger om å bli førstevalg mellom stengene i sin nye klubb.

På Red Bull Salzburg sin offisielle nettside kommer det frem at den 192 centimenter lange keeperen prøvespilte for Salzburg i vår, og ungareren imponerte under dette prøveoppholdet.

- Jeg er glad for at jeg får spille for en østerrisk toppklubb. Mitt mål er å bli klubbens førstekeeper og oppnå suksess med FC Red Bull Salzburg både nasjonalt og i Europa, sier Gulacsi selv.

- Vi har skrevet kontrakt med målvakten Peter Gulacsi, noe som øker kvaliteten på troppen vår. Han var her på prøvespill i tre dager, hvor vi studerte ham nøye og testet ham fysisk. Vi er overbevist om at han har et stort potensiale, sier Salzburg-klubbens sportsdirektør Ralf Rangnick.

Peter Gulacsi fikk ingen offisielle førstelagskamper for Liverpool i løpet av sine seks sesonger på Anfield, men han satt på reservebenken for førstelaget ved en rekke anledninger - inkludert 18 ganger i 2012/13. Han hadde også utlånsopphold i Hereford, Tranmere (2 ganger) og Hull.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.