Håper å bli husket som en som hevet laget

Brendan Rodgers håper på et ettermæle som Liverpool-manager som en leder som forbedret og hevet laget.

- Når min tid som Liverpool-manager er over, håper jeg at jeg blir husket som en som forbedret laget og forlot klubben i en bedre posisjon enn da jeg overtok, sier Rodgers til Bleacher Report.

Manageren synes det er vanskelig å si noe om hva som vil bli hans ettermæle i klubben.

- Det tror jeg andre er bedre stilt til å bedømme enn jeg selv, sier han.

- Jeg håper folk vil like spillestilen til laget og ser at vi går til kampene for å vinne dem, men også å vinne dem på en underholdende måte som gjør folk stolte som Liverpool-supportere. Det viktigste er imidlertid at folk vil omtale meg som en som gjorde sitt beste hver eneste dag for å gjøre Liverpool så gode som mulig, samtidig som han tok vare på fotballverdiene som denne flotte klubben er tuftet på.

- Jeg er heldig og privilegert som får lede denne klubben, og jeg vil nyte hvert sekund og hvert minutt mens jeg er her.

- Jobben som fotballmanager har helt klart forandret seg og utviklet seg når det gjelder praksis og metoder, men jeg vil si at de verdiene vi forsøker å holde på er de samme som da store menn som Bill Shankly og Bob Paisley ledet laget.

- Kjerneverdiene er svært viktige for en klubb som Liverpool. Det er viktig at mannen som sitter i managerstolen forstår hva klubben står for. I bunn og grunn står jeg overfor de samme utfordringene som Bill Shankly og Bob Paisley sto overfor, nemlig å bære forventningene til en institusjon på verdensbasis og dens utrolige supportere som ønsker at Liverpool skal være blant eliten både nasjonalt og i Europa.