Håper å bygge laget rundt Suarez

Brendan Rodgers håper å bygge fremtidens Liverpool-lag rundt Luis Suarez, men manageren sier at han ikke har noe nytt å komme med når det gjelder spissens kontraktsituasjon.

- Det er ikke noe å rapportere når det gjelder Suarez sin kontrakt. Kontraktsforhold er et privat anliggende, og det gjelder for alle spillere. For øyeblikket er Luis kun fokusert på å spille fotball, uttaler Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Vi er rett og slett veldig fokuserte på å forbedre eget prestasjonsnivå, og forbedre spillerne. Jeg tror kontraktsituasjonen til Luis vil ordne seg av seg selv. Vi har det ikke travelt med det akkurat nå, fortsetter manageren.

- Luis er selvsagt en spiller jeg ønsker å beholde her, og bygge laget rundt i årene som kommer.

Rodgers mener at Suarez står frem som en mye mer moden spiller denne høsten.

- Det er naturens gang at du blir mer moden. Jeg tror den siste suspensjonen hans var veldig tøff for ham. Han er en spiller som alle managere i verden ville ønsket på sitt lag, på grunn av hans vinnervilje og kvaliteter. Men jeg har også blitt kjent med ham som menneske, og jeg vet at mye av det som har blitt skrevet og sagt om ham er så langt fra sannheten som det går an å komme.

- Han er en veldig ydmyk mann. Han har bare denne unike viljen til å vinne fotballkamper som vi ser uke etter uke. Bedømmer man ham ut fra fotballen han spiller er han blant verdens beste spillere.

- Som menneske har han hatt vanskelige stunder, og som klubb har vi hatt våre vansker med ham, men han er en flott fyr som virkelig har stått frem den siste tiden.

- Han er blitt mye mer moden denne høsten. Etter at han ble utestengt i ti kamper var han veldig langt nede, men han følte virkelig at han var elsket av supporterne. Han er en mann som spiller fotball fordi han elsker spillet, og det er hva vi ser hver uke.

- Han er blitt mer moden, og aksepterer rollen og ansvaret jeg har gitt ham her. Han er ikke bare en toppspiller, han er også en av bærebjelkene i troppen.

- Vi er et ungt lag med en gjennomsnittsalder som trolig er den laveste på flere år. Han har tatt tak for å hjelpe og støtte de unge spillerne, i tillegg til at han har denne x-faktoren i sitt spill.

- Jeg tror han er på riktig sted. Familien hans er på riktig sted, og jeg håper det fortsetter slik lenge.