Håper på comeback mot Newcastle

Joe Allen opplyser at han endelig er skadefri igjen etter hamstring-skaden han pådro i ligacupkampen mot Notts County i august. Nå håper waliseren at han er tilbake i Liverpool-troppen mot Newcastle.

- Jeg er nesten i mål med rehabiliteringen. Planen er å begynne å trene igjen, og få noen gode treningsøkter foran Newcastle-kampen, slik at jeg forhåpentligvis er tilgjengelig for troppen til den kampen, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Det har vært en litt frustrerende tid for meg. Det er det alltid når du er skadet. Men endelig ser jeg lyset i enden av tunellen. Newcastle-kampen var kampen jeg hadde i tankene som comeback-kamp uansett, så det har gått ganske bra slik sett.

- Jeg er skuffet i den forstand at jeg trodde jeg skulle rekke landskampene til Wales, men dessverre kom de litt for tidlig. Men det fører jo til at jeg får gjort litt ekstra rehabiliteringsarbeid foran Newcastle-kampen. Jeg har fått tid til å bli klar til den matchen.

- Skaden kom på et dårlig tidspunkt for meg. Jeg hadde virkelig begynt å komme i gang. Dette blir en ny start på sesongen for meg personlig. Det er flott å komme tilbake når laget gjør det så bra.

Waliseren innrømmer at det var et slag i ansiktet å bli skadet så tidlig i sesongen, ikke minst ettersom han også mistet avslutningen av forrige sesong på grunn av en skulderskade.

- Jeg prøver å si til meg selv at skader følger med denne jobben, dessverre. Det er spillere som har hatt verre skader enn meg, og som har vært ute lenger. Det er måten jeg må se på dette på, når du synes synd på deg selv. Du må huske på slike ting. Nå er jeg ferdig med den tøffe delen av rehabiliteringen, og er nesten i mål. Så nå ser jeg frem til å få sesongen min på skinner igjen.

- Mine lagkamerater har vært fantastiske, som vanlig. Du føler deg nesten ubrukelig når du er skadet og ikke kan gå ut på banen og hjelpe laget. På kampdager er du deprimert fordi du ikke kan være en del av det som skjer. Men guttene har sagt at jeg må stå på, være tålmodige, og at jeg vil være tilbake snart. Jeg er takknemlig for det.

- Det er fort gjort å synes synd på seg selv. Dessverre kan du være uheldig og pådra deg skader som dette. Du må bare håndtere det så godt som mulig. Jeg synes den beste måten å håndtere det på er å se fremover, mot slutten av rehabiliteringen din. Se frem til du kommer i spill igjen, og kan gjøre det du elsker å gjøre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.