Håper på flere spillerkjøp

Brendan Rodgers uttalte på sin pressekonferanse i dag at han fortsatt håper å få inn en ny spiller eller to før transfervinduet stenger torsdag i neste uke.

- Vi håper å få gjort litt forretninger fra nå og frem til utgangen av måneden. Eierne har vært strålende og gitt meg god støtte. Vi vet vi fortsatt trenger å hente inn en spiller eller to. Klubben gjør alt den kan for å støtte meg i det arbeidet. Klarer vi det, er det flott, klarer vi det ikke, vil vi se på situasjonen på nytt til sommeren, sa Rodgers.

- Vi har en ung spiller, Michael Ngoo, som vil bli lånt ut for å få litt mer rutine, men bortsett fra det forventer jeg ikke flere i avgang. En eller to kan kanskje komme inn.

Rodgers fikk spørsmål om hans ordentlige planer på transferfronten spares til sommeren.

- De ordentlige planene er her og nå. På kort sikt ønsker vi å bli bedre og utvikle oss. Det kan du se. Vi har hentet inn Daniel, og han har vært strålende så langt.

- Vi har fått på plass et rekrutteringsteam, og linjene er veldig klare. Alle forstår hvor vi befinner oss, og ting fungerer slik vi ville at det skulle fungere. Det er en liten gruppe som kommuniserer mye og gjennomgår transfermål, og det er en liten gruppe som vil bestemme hvilke spillere vi skal hente inn. Det har fungert svært, svært bra, og disse tingene vil bare bli enda bedre i fremtiden.

- Vi agerte raskt da vi hentet inn Daniel Sturridge. Han har gjort seg bemerket, og vist at eierne gjorde det riktige da de la ut penger for ham. £12M for en spiller som Daniel Sturridge er et røverkjøp, og jeg tror han vil bevise det i løpet av de kommende par sesongene.

Journalistene ville vite om Rodgers likte transfervinduet i januar.

- Det har fungert bra for meg de par siste årene. Jeg har hentet inn fire eller fem spillere som jeg ønsket meg i januar måned, og fra det øyeblikket fikk vi fremgang i ligaen. I min første sesong i Swansea hentet jeg inn Fabio Borini, og han ga oss et enormt løft. Det ga oss scoringer. I januar i fjor hentet jeg inn Gylfi Sigurdsson, som gjorde en fantastisk jobb på det tidspunkt.

- Noen managere ville kanskje foretrekke at man kunne kjøpe og selge spillere hele året. Men gudene må vite hvordan det ville ha blitt, med et slikt oppstyr gjennom hele sesongen. Nå vet du i det minste hvilke rammer du må jobbe innen.

- Det eneste jeg kanskje stusser litt på er at etter transfervinduet stenger i august, så kan lag i Championship og lavere divisjoner fortsatt hente spillere på lån om det er nødvendig. I Premier League kan du ikke gjøre det, noe som kan gjøre ting vanskelig for deg. Men i det store og hele er jeg godt fornøyd med hvordan ting er lagt opp.