Har ikke gitt opp drømmen

Ousamma Assaidi har ikke gitt opp drømmen om å spille fast for Liverpool. Føler han ikke fikk en skikkelig sjanse i fjor, og vil vise hva han kan.

25-åringen fra Marokko måtte nøye seg med fire innhopp i Premier League i sin førstesesong i Liverpool etter oevrgangen fra Herenveen. Kampene han startet var stort sett i Europa League. Etter lite tillit ble han utlånt til Stoke, hvor han i forrige uke scoret sitt første mål i ligacupen mot Birmingham. Nå håper han at han vil få vist seg fra sin beste side.

 

- Forrige sesong i Liverpool var frustrerende. Jeg spilte i Europa League, og ingen kan si at jeg ikke gjorde det bra - men jeg fikk ikke en skikkelig sjanse. Nå er jeg her, og har spilt veldig bra så langt. I starten var det tøft fordi jeg ikke hadde spilt på lenge. Jeg trengte kamptrening, og vil bare bli bedre, sier Assaidi til lokalavisa The Sentinel i Stoke-on-Trent.

 

Han er lånt ut til Mark Hughes sitt Stoke for hele denne sesongen.

 

- Jeg er her i et år, og etter det har jeg to år igjen av min kontrakt med Liverpool. Jeg ønsker å dra tilbake. Jeg likte meg der, det er en veldig stor klubb. Jeg spilte og trente med noen av de beste spillerne i verden, men jeg ønsker at de skal ønske meg tilbake. Om ikke får vi se hva som skjer.

 

- Alle ønsker å spille på det høyeste nivået, og dersom du spiller for Liverpool ønsker du å bli - men et år er lenge, og jeg vil vise Stoke mine kvaliteter.

 

Stoke har fått en treig start på sesongen, med ni poeng på 10 kamper. Det holder til en foreløpig 17. plass i ligaen under sin nye manager, med en ny fotballfilosofi.

 

- Dersom du ser på Liverpool i deres første år under Brendan Rodgers, så var det ikke så bra, men nå gjør de det langt bedre. Det er slik manageren vil at vi skal spille her, og han trenger tid for at alt skal sette seg. Det er en ny manager og en ny spillestil, og det er vanskelig med en problemfri endring. Noen ganger spille vi bra, andre ganger ikke, men jeg tror det er bra for Stoke. Med tiden vil vi gjøre det bedre og ta poeng.