Har vunnet 20 av 30 kamper

Liverpool har vunnet 20 av de 30 kampene de har spilt mot Oldham.

Av de øvrige 10 har fire endt uavgjort og seks blitt tapt.

Det siste møtet mellom lagene var på Anfield i FA-cupens 3.runde i fjor, da Liverpool vant 5-1 takket være fem ulike målscorere.

Dette er femte gang at lagene trekkes mot hverandre i FA-cupen. Oldham har fortsatt til gode å slå Liverpool ut av turneringen.

Oldham har slått ut Kidderminster, Doncaster og Nottingham Forest på veien til 4.runde denne sesongen. Man må 19 år tilbake i tid for å finne sist klubben klarte å spille seg frem til 5.runde i denne turneringen.

Sist Oldham slo et Premier League-lag ut av FA-cupen var i 3.runde i 2008, da Everton overraskende ble danket ut.

Seieren over Nottingham Forest i 3.runde er Oldhams eneste seier i de siste ni liga- og cupkampene. Paul Dickovs mannskap har tapt sine tre siste kamper.

Liverpool nådde finalen i FA-cupen i fjor, og har vunnet seks av sine siste sju FA-cupkamper. I løpet av disse kampene har de røde gjort hele 20 mål.

Liverpool har vunnet turneringen sju ganger, siste gang i 2006.

Man må tilbake til januar 1993 for å finne sist Liverpool røk ut av FA-cupen for en klubb på tredje nivå i England. Den gangen var det Bolton Wanderers som ble for sterke, og vant 2-0 i en omkamp i 3.runde på Anfield.

Kilde: BBC Sport