Henderson advarer mot Mansfield

Jordan Henderson vet spillerne må ha riktig innstilling for å unngå et bananskall i møtet med Conference-klubben Mansfield i 3. runde av FA-cupen. Må behandle kampen som en cupfinale.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp for oss. Det kommer ikke til å bli walkover. Vi må reise dit med riktig mentalitet og gjøre en god jobb, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Det vil bli annerledes enn det vi er vant med fra Premier League. Men du har alltid ulike utfordringer i fotball. Hvis vi spiller slik vi gjør, kan vi få et positivt resultat.

- Vi må tilpasse oss situasjonen. Jeg er sikker på at alle spillerne har spilt på små stadioner som dette tidligere. Det kommer til å bli god stemning. Det vil bli høylytt. Vi må sørge for at vi kommer i gang fra start og forsøker å stilne hjemmesupporterne.

- Det kommer til å være den største kampen for mange av Mansfields spillere. De vil virkelig være på hugget. Det vil bli en cupfinale for dem, så vi må behandle det som en cupfinale og gjøre en skikkelig jobb.

Jordan Henderson mottok stående ovasjoner fra The Kop da han ble byttet ut mot Sunderland i hans 50.ligakamp for Liverpool.
- Det betydde mye for meg å få ovasjoner fra supporterne da jeg ble byttet ut. Fansen har hele tiden støttet meg etter at jeg kom hit. Det går bra for meg for tiden.