Henderson ble isolert

Mike Marsh forteller om de noe spesielle forberedelsene til QPR-kampen grunnet smittsomt magevirus. Jordan Henderson var så dårlig før kampen at han måtte oppholde seg i et separat rom fra resten av lagkameratene.

 - Jeg ble oppringt fra legen tidlig om morgenen. Han spurte om jeg var frisk. Han tok en telefonrunde, og jeg sa at jeg var bra, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Omtrent 20 minutter senere ringte han meg tilbake og sa: «Andre er ikke friske, så du må komme ned.» Jeg gikk ned og han fortalte meg at Jordan hadde blitt værende på rommet sitt. Han måtte bli der frem til kampen for å se hvordan det gikk.

- Han sa at Brad (Jones) ikke var bra. Han ble også isolert på rommet sitt frem til han reiste med toget.  Det var også ytterligere én eller to som ikke var friske.

- Så kom vi til stadion. Hos QPR er det et dusjrom og en garderobe, og de ligger meget, meget nær hverandre. Vi lot Jordan bli værende i dusjrommet frem til det var helt nødvendig at han kom ut. Vi brakte videre informasjon gjennom en åpen dør frem til vi gikk ut.

- Det var egentlig ikke noe besvær. Alle kjenner jobben sin. Når de kom ut på banen, var de ok.

 Jordan Henderson sto for målgivende til Luis Suarez’ første mål, men måtte ut i det 64. minutt.
- Jordan var fantastisk i kampen. Jeg synes han viste hvor mye han ønsker å spille for denne klubben. Han var tydelig dårlig, og dere kunne se det på ansiktsfargen hans. Han var blek.

- Men han var villig til å prøve, og han ønsket å spille. Han sa han fikk se hvordan det gikk under oppvarmingen. Etter oppvarmingen følte han seg ikke så dårlig. Han varte en time, og i den timen var han fremragende.

Mike Marsh var litt bekymret for hvilken betydning det ville ha at Brendan Rodgers ikke var til stede, men mye av forarbeidet var allerede gjort av manageren og assistenten Colin Pacoe.
- Alle forberedelsene er gjort på forhånd, slik at når kampdagen kommer er vil klare.

- Bortsett fra at én eller to ikke følte seg bra og måtte reise hjem, inkludert sjefen, var vi alle klare til kampen. Ikke mye ble forandret bortsett fra personalet.

- Vi hadde et kampmøte kvelden før. Vi gir ikke ut så mye informasjon på kampdagen uansett - vi liker at spillerne konsentrerer seg om kampen.

- Det vil alltid være et minus at manager ikke er der, men det påvirket ikke spillerne. Det viser bare hvor profesjonelle de er.

- Colin gikk gjennom forberedelsene på forhånd, men når vi kom til kampen, fikk han ikke lov til å gå inn i garderoben fordi han var smittet av viruset, så han måtte holde seg borte.

- Så hva han gjorde på benken ved siden av meg, vet jeg ikke! Men jeg har så langt klart å holde meg unna det Colin har hatt.

- I pausen vil vi alltid ta en prat oss i mellom, og manageren vil gå inn og snakke med spillerne om hva de har gjort feil og hva de kan forbedre. Jeg hadde en ganske tilsvarende samtale med Colin og brakte videre beskjedene til spillerne.