Henderson fornøyd med forsvarsjobben

Jordan Henderson sier seg fornøyd med Liverpools forsvarsarbeid etter tre strake seire og null baklengsmål.

Regner vi med avslutningen av forrige sesong har Liverpool nå unngått baklengsmål i åtte av sine ti siste Premier League-kamper. Og selv om laget tidvis ble satt under hardt press både av Manchester United og Aston Villa, har man likevel ikke sluppet inn mål i ligaen denne sesongen.

- Defensivt har vi vært veldig solide. Noen ganger må du gå i kjelleren for å få resultater, og vi har gjort det, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- På topp har Daniel Sturridge vært strålende. Han har vært enestående etter at han kom til klubben. Han scorer mål, og forhåpentligvis forsetter han med det for oss. Men det faktum at vi har unngått baklengsmål er noe vi også er veldig godt fornøyd med. Vi var solide bak i våre to første kamper, og igjen mot Manchester United.

- Vi kunne ha holdt bedre på ballen til tider, ettersom vi ga den fra oss for lett i andre omgang. Manchester United er et veldig godt lag, men vi var godt organiserte, gikk i kjelleren og sto på helt til siste slutt.

Martin Skrtel erstattet skadede Kolo Toure i kampen mot David Moyes sine menn.

- Jeg syntes Martin var strålende mot United. Han ble kåret til banens beste spiller, og det synes jeg var fortjent. Vi har en rekke gode forsvarsspillere her, og nå har vi også fått et par nye, så det vil bli hard konkurranse om plassene, sier Henderson.

- Seieren over United var et flott resultat, og noe som gledet oss. Vi oppnådde det vi ville i den kampen. Det at vi slår de regjerende mesterne er kanskje et skremmeskudd for andre, men vi kommer bare til å fokusere på hva vi har å gjøre. Vi kan ikke se for langt frem.

- Vi har spilt strålende helt fra starten av sesongen, men vi må fortsette å kjempe og stå på videre. Vi kan ikke slappe av nå, bare fordi vi har slått Manchester United. Vi må opprettholde denne formen.