Henderson håper å slippe til på landslaget

Jordan Henderson håper han får slippe til på det engelske landslaget i privatlandskampene mot Chile og Tyskland, i håp om å imponere nok til at han får bli med til VM i Brasil.

Det er 18 måneder siden sist Henderson spilte A-landskamp for England. Han fikk to kamper under EM i Ukraina og Polen i fjor sommer.

- Det skal kjempes om plasser i VM-troppen. Dersom du gjør det bra, og laget ditt gjør det bra, vil folk legge merke til deg, konkluderer Henderson overfor Liverpool Echo.

- Du må ta vare på sjansen når den byr seg. Nå har jeg muligheten til å trene med England, og jeg må sørge for at jeg er på hugget. Jeg har definitivt blitt en bedre spiller de siste årene. Jeg må fortsette utviklingen, og forbedre meg ytterligere med tiden.

- Jeg er henrykt over å være tilbake i troppen.

- Det gir meg et stort løft, og jeg er glad for å få denne sjansen. Mens jeg er på landslagssamlingen må jeg sørge for å jobbe hardt, og gjøre det jeg har gjort i klubben min. Jeg må gjøre mitt ytterste for at jeg skal bli tatt med også neste gang.

- Det var strålende at Roy Hodgson tok meg med til EM, og satte meg inn i kampene mot Frankrike og Italia. Det var fint at han hadde tro på at jeg kunne gjøre en jobb for laget, og jeg føler at jeg har blitt en bedre spiller siden den gang. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å levere gode kamper.

Henderson er blitt for gammel for England U21, og synes landslagspausene har vært kjedelige mens han ikke har vært involvert med noe landslag.

- Du får noen dager fri, men jeg liker egentlig ikke å se landskampene til U21 og A-landslaget på TV. Jeg var litt skuffet over at jeg fikk et par dager fri. Jeg var vant til å være opptatt med U21-landslaget, så jeg må sørge for at jeg fortjener å fortsette på A-landslaget nå. Jeg så England spille mot Polen, og syntes de var strålende. Slikt gir deg lyst til å være involvert i disse kampene.