Henderson imponert over Mignolet

Jordan Henderson ble mektig imponert over Simon Mignolets spill i ligapremieren mot Stoke.

- Jeg syntes Simon var strålend. Han gjorde to fantastiske redninger på straffesparket og returen. Det var helt enestående, uttaler Henderson til Liverpool Daily Post.

- Han har vært strålende helt siden han kom hit til Liverpool. Han var strålende mens jeg var i Sunderland sammen med ham også, og nå vil han bare bli bedre og bedre, fortsetter midtbanespilleren.

- Det var en fantastisk redning på straffesparket, og det vil gjøre ham veldig godt. Det var litt av en måte å presentere seg selv på i Liverpool.

Selv fikk Henderson starte lørdagens kamp på bekostning av Joe Allen. Det står i sterk kontrast til forrige sesong, da gutten fra nordøst måtte vente helt til november måned før han startet en ligakamp.

- Det er alltid hyggelig å spille. Men vi har en tropp, og det vil være tider der andre spillere vil komme inn. Jeg må fortsette å kjempe for plassen min, og forhåpentligvis klarer jeg å holde meg inne på laget.

- Det var en god start. Første kamp og første seier. Jeg syntes vi spilte ganske bra til tider. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på dette.

- Jeg synes vi har blitt bedre hele tiden. Vi avsluttet forrige sesong ganske sterkt, og nå fortsatte vi der vi slapp i fjor.

- Vi ønsket å starte sesongen bra, og etter å ha fått den første seieren kan vi nå forhåpentligvis heve oss ytterligere og gjøre det bra mot Aston Villa kommende helg.