Henderson øyner Brasil

Jordan Henderson håper at dersom han fortsetter å spille stabilt og godt for Liverpool, da kan også mulighetene komme for England framover.

Jordan Henderson har som en av fire spillere startet alle Liverpools åtte ligakamper denne sesongen. Løpsmaskinen har blitt benyttet på flere plasser, men har i de to siste oppgjørene mot Crystal Palace og Newcastle kommet inn for Lucas på den sentrale midtbanen ettersom brasilianeren har vært enten suspendert eller opptatt med familieforøkelse.

For England har Jordan vært kaptein for U21, men er nå for gammel til å spille for ungdomslandslaget og har ikke vært på banen for seniorene siden han kom inn i ekstraomgangene mot Italia i kvartfinalen i Euro 2012. Det er 16 måneder siden.

- Alle ønsker å spille for England og det gjelder også for meg, forklarer Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Jeg har fortsatt langt igjen til å bli den spilleren jeg ønsker å være, fortsetter allrounderen som har fem landskamper for England.

- Jeg må bli bedre, men hvis jeg fortsetter å spille bra da får jeg forhåpentligvis også en sjanse for England.

- Jeg føler at jeg har blitt 100 prosent bedre siden jeg kom til Liverpool. Hvis jeg ser tilbake på den spilleren jeg var da jeg var yngre og hvordan mitt spill er nå, da synes jeg at jeg har utviklet meg enormt. Forhåpentlig kan det fortsette.

Brendan Rodgers uttalte nylig Jordan Henderson ville være en perfekt mann for England å ha med i sin VM-tropp.