Henderson øyner mer førstelagsspill

Jordan Henderson er oppsatt på fortsatt å jobbe hardt og ta vare på hver mulighet han får av Brendan Rodgers. Midtbanespilleren spilte nok en god kamp da Sunderland.

Jordan Henderson var syk mot QPR, men klarte å spille en drøy time. Mot sin tidligere arbeidsgiver Sunderland fikk han sin ligakamp nummer 50 for Liverpool. 22-åringen håper at godt spill i de seneste kampene kan være en plattform for mer førstelagsspill.
 - Det er selvsagt hyggelig å spille så mange kamper som mulig. Jeg må fortsette med det. Forhåpentligvis får jeg spille flere kamper, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Jeg har bare jobbet hardt og stått på. I julen er det mange kamper, slik at det er behov for hele troppen.

- Du må ta vare på muligheten når den kommer. Jeg har trivdes med å spille. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å jobbe hardt, forbedre meg og få min mulighet.

- Vi er meget fornøyd med prestasjonen og resultatet. Jeg synes vi forsvarte oss veldig bra og skapte mange sjanser. Totalt sett fortjente vi seieren.

- Hver gang vi har startet bra, har vi gått hen og scoret noen mål. Vi må gjøre det hele tiden. Det vittigste var å vinne kampen, og vi klarte det.

Tidligere i uken avslørte Mike Marsh at Henderson ble isolert fra resten av spillerne før kampen mot QPR fordi han slet med et smittsomt virus.
- Jeg føler meg langt bedre nå. Det var bare den kvelden. Jeg vet ikke hva det var. Forhåpentligvis får jeg det ikke igjen.

Henderson var imponert over Steven Gerrard mot Sunderland.
- Stevie har gjort det i mange år nå. Alle vet hvor god han er. Ved den siste scoringen var det en utrolig pasning fra ham. Det er en glede å spille med ham, og han gjør det lettere for mange av oss.

Daniel Sturridge er Liverpools foreløpig siste nyervervelse.
- Jeg kjenner Dan ganske bra. Jeg har spilt sammen med ham på U21. Han er en flott fyr og er meget talentfull. Jeg tror han blir utmerket her. Det er et stort løft for klubben.