Henrykt over starten i rødt

Daniel Sturridge er meget glad for den gode starten han har fått i Liverpool FC, men han er mer opptatt av nå en topp fire-plassering med laget enn hvor mange scoringer han netter selv.

Daniel Sturridge ble den første spilleren siden Ray Kennedy i 1974 til å score i sine tre første Liverpool-kamper, og bare den sjuende i klubbens historie til å klare det mesterstykket. Spissen fikk spørsmål om han hadde forestilt seg en så god start på Liverpool-karrieren.
- Jeg hadde ikke det for å være ærlig. Jeg ønsker å takke Gud for at dette ble mulig - uten ham ville ikke dette ha skjedd. Jeg ønsker også å takke manageren for at han ga meg muligheten til å spille, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

- Jeg har blitt velsignet. Det var noen vanskelige år for meg i min tidligere klubb, så jeg er henrykt over å komme hit og begynne så bra.

Daniel Sturridge ønsker å hjelpe Liverpool til en Champions League-plass denne sesongen.
- Jeg er ikke interessert i hvor mange mål jeg scorer. Jeg er interessert i hvor vi havner som lag.

- Målsettingen for meg, og det er det som driver meg, er å få oss inn blant topp fire og spille Champions League neste sesong.

- Det er det alle ønsker. Det er et realistisk mål for oss, og jeg kan ikke se hvorfor vi ikke kan klare det.

Gårsdagens kamp var hans første i rødt foran The Kop.
- Jeg var litt nervøs i starten, da jeg gikk ut. Det var litt spenning, men det roet seg de første 25 minuttene.

Daniel Sturridge kombinerte bra med Stewart Downing og Luis Suarez.
- Vi er alle på samme bølgelengde, og vi forstår posisjoneringen. Dersom Luis går frem, faller jeg av bak ham. Det finnes ingen posisjon for noen av oss Vi løper rundt, og når vi forsvarer oss, faller vi inn i formasjonen.

- Når spillet flyter, er det bedre som et lag fordi det gir motstanderen problemer. Jeg er bare glad for å være en del av en flott angrepskvartett og i godt selskap.

Samspillet mellom Sturridge og Luis Suarez har gledet supporterne så langt.
- Vi har god kjemi. Utenfor banen er han også en god fyr. Det er meget godt å være en del av et slikt flott lag sammen med ham, og la det fortsette slik.