Hevder Johnson blir ute i 10 uker

Skaden Glen Johnson pådro seg i seieren mot Manchester United for ei uke siden, kan holde høyrebacken på sidelinja i over to måneder, skriver Sunday People.

Liverpool frykter landslagsspilleren, som ble skadet og måtte kaste inn håndkledet etter en duell med Patrice Evra, ikke kommer tilbake i spill før november, hevder Alan Nixon i søndagsavisa.

Johnson forlot Anfield på krykker etter kampslutt, og han måtte melde forfall til Englands VM-kvalifiseringskamper mot Moldova og Ukraina denne landslagspausen. Nå er det også dermed ventet at han går glipp av de resterende kvalifiseringskampene før verdensmesterskapet i Brasil neste sommer.

Skaden gjorde også at manager Brendan Rodgers holdt igjen Andre Wisdom fra å dra på utlån, selv om flere klubber sto klare for hente det unge forsvarstalentet, på overgangsvinduets siste dag.

Klubben har ikke kommet med en ny uttalelse etter meldingen om at Johnson skulle få ei uke hvile i begynnelsen av denne uka, der de fastslo at Liverpool ikke har satt et eventuelt tidspunkt for comeback.

Johnson har startet alle Liverpools kamper siden serieåpningen mot Stoke.