HJC London Rock er tilbake

Dersom du er i London i forbindelse med Arsenal-kampen 2. november, kan det være lurt å legge turen til The Garage før og etter. Oppdatert.

I 2012 var opplegget en kjempesuksess, og det ble samlet inn £14,310,04. I år forsøker de seg på nytt i The Garage i Islington, med gåavstand fra hvor de to lagene som i dag topper tabellen møtes. 

Både før og etter kamp er det opplegg på The Garage ved Highbury. På scenen vil Tony Evans fra The Times og gjengen fra The Anfield Wrap snakke og diskutere Liverpool FC, mens bandene Tea Street Band og CONTRA vil opptre.

 

Dørene åpner kl. 14.45 lokal tid, og det starter kl. 15.00. Kampen er kl 17.30, før turen så kan gå tilbake til The Garage, der dørene ikke stenger før kl. 23.45.

 

Billettene koster £15, og kan kjøpes fra seetickets.com og ticketweb.com. Pengene går til Hillsborough Justice Campaign og 23Foundation.

Oppdatert: Siden sist har John Power fra Cast blitt bekreftet i line-upen. Dersom du er i London i forbindelse med denne kampen er det definitivt noe en bør få med seg.