Hjelp filmen ”Walk On” til å bli virkelighet

Noen filmskapere i Liverpool håper på hjelp for å produsere ferdig en unik DVD om bakgrunnen til «You’ll Never Walk Alone» og låtens forhold til klubben.

Liverpool-baserte Tabacula Films har laget en trailer og et utkast av en dokumentar der historien og bakgrunnen rundt hymnen «You’ll Never Walk Alone», samt grunnen til at sangen er knyttet så sterkt mot Liverpool FC, kommer frem.

WALK ON – The Story of 'You'll Never Walk Alone'

De ønsker å fokusere på hvorfor Liverpool-supporterne har trykket sangen til sitt bryst, at de synger den ved både seier og tap, og hvordan sangen har spredt seg rundt hele verden. Med i dokumentaren er blant andre Kenny Dalglish, Steven Gerrard, Jamie Carragher og Ian St. John, og Liverpool FC skal ha gitt sin fulle støtte til idéen.

Trenger hjelp til å fullføre

Etter å ha samlet informasjon, filmet og intervjuet kjente skikkelser, er ikke Tabacula Films i kapable til å fullføre prosjektet alene. Til å begynne med var intensjonen å selge den ferdige filmen med rettigheter til TV-selskaper rundt om i verden, men interessen ble etter hvert laber – ikke på grunn av kvaliteten, men de dyre rettighetene på innholdet.

Derfor vil de nå isteden produsere en DVD og selge det direkte til målgruppa. De største kostnadene rundt filmen kommer etter den er ferdig satt sammen, med dyre lisenser, rettigheter på arkivfoto, videoer, musikk, og markedsføring, reklamering og distribusjon av den endelige DVD-en – alle kostnadene de i utgangspunktet håpet kunne dekkes ved salg til TV-kanaler.

Via velkjente Kickstarter håper filmskaperne derfor på økonomisk støtte fra målgruppa. Man velger selv hvor mye man ønsker å gi bort, alt fra £1 og oppover. I dag gjenstår det 18 dager av Kickstarter-prosjektet.

Du kan lese mye mer om prosjektet og gi din støtte her!