Hodgson svarer Rodgers

Roy Hodgson har svart på kritikken fra Brendan Rodgers om bruken av en småskadet Daniel Sturridge i treningskampen mot Tyskland i forrige måned.

Brendan Rodgers var svært misfornøyd med at Daniel Sturridge spilte 90 minutter for England i privatlandskampen mot Tyskland i november. Angriperen var i utgangspunktet skadet, og kom småskadet tilbake til Merseyside, og var ikke i stand til å starte lokaloppgjøret mot Everton på Goodison. Roy Hodgson er ikke interessert i å beklage bruken av spissen.

 

- Det positive for meg var at han kom seg utpå. Dan har måttet trekke seg fra noen kamper med oss på grunn av skader. Han har vært uheldig med skadene. Det var viktig for meg å teste viljen hans. Jeg var kanskje skyldig i å sette den på prøve, men jeg ber ikke om unnskyldning for det, sier Hodgson til Mirror.

 

- Jeg er glad for at han kom seg ut på banen, selv om han kanskje ikke følte seg hundre prosent - fordi det betyr at jeg i fremtiden vet at jeg kan stole på ham som en England-spiller. Han kommer ikke til å spille når han føler for det, han kommer til å spille når han er frisk til å spille.

 

Hodgson og England har bare en privatlandskamp igjen før VM-troppen skal tas ut. Han mener den ene kampen ville blitt et for tynt grunnlag for å ta han med.

 

- Vi tenker at han vil bli en interessant spiller, men det er åpenbart ikke mange måneder vi kan vurdere det på. Dersom han ikke hadde deltatt i disse to kapmene ville det kun ha vært én kamp, og det hadde blitt litt voldsomt.