Hovedfokus på stabilitet og forsterkninger

Brendan Rodgers sier at hans hovedoppgaver fremover blir få laget til å prestere stabilt på et høyt nivå og å styrke stallen slik at den blir konkurransedyktig.

Brendan Rodgers har allerede forsterket Liverpools spilerstall med kjøpet av Daniel Sturridge, men manageren vet at han trenger flere spillere.
- Vi trenger mer konkurranse i troppen. Da jeg kom, sa jeg at mitt mål var å bygge en konkurransedyktig spillerstall, Vi har noen toppspillere, men det er også et gap som må fylles for at vi skal kunne være med å kjempe. Ved nyttår åpnet overgangsvinduet, og vi er ute etter å gjøre litt forretninger som forhåpentligvis kan gjøre oss i stand til å få en god andre halvdel av sesongen, sier Rodgers til Liverpool Daily Post.

Liverpools resultater har variert mye i første halvdel av sesongen.
- Vi er ute etter å få stabile prestasjoner de kommende ukene og månedene. I år må vi vise mot og stabilitet som lag for å få fremgang. I mine første seks måneder her har vi vist at vi kan konkurrere med de beste i ligaen når vi ha rdagen. Men vi må få prestasjonsnivået mye mer stabilt, og det vil komme med en forbedret mentalitet – forstå at du må være på ditt beste hver eneste dag.  Vi må klare å få sammen en rekke av kamper. Hvis ikke kommer vi til å fortsette å ta to eller tre steg fremover for deretter å ta ett eller to tilbake.