Hull U18 - Liverpool U18 0-3

Liverpool beseiret Hull 3-0 i kvartfinalen av FA Youth Cup. Lloyd Jones og Jack Dunn (2) scoret målene for Steve Coopers mannskap.

Hull U18: Cracknell, Topliss, Davie, Clark, Penny, Ricketts (Cardwell 66), McCawl, Fallowfield (Barlow 87), Dixon, Chambers, Sutton (O'Connor 61).
Ubenyttede reserver: Watson, Dawson.

Liverpool U18: (4-2-3-1) 1. Fulton; 2. Baio, 4. Jones, 5. Cleary, 3. Maguire; 6. Lussey [kaptein], 8. Rossiter; 7. Dunn, 10. Trickett-Smith (16. Brannagan 84), 11. Ibe (15. Ojo 88); 9. Sinclair (12. Peterson 71).
Ubenyttede reserver: 13. Crump, 14. Brewitt.

Tilskuere: 1651.

Liverpool møter Hull på KC Stadium i kvartfinalen av FA Youth Cup. Steve Cooper gjør én endring på laget som beseiret Leeds i forrige runde. Daniel Cleary kommer inn i midtforsvaret for Tom Brewitt.

4.min: Høy ball inn i feltet. Rossiter er først på ballen, men kommer ikke over lærkula. Headingen går høyt over mål.

5.min: Sutton tar ned ballen på brystet og fyrer løs på volley. Skuddet går i nettveggen.

8.min: Topliss går innover fra sin høyrebackposisjon. Avslutningen med venstrefoten går et stykke utenfor Fultons høyre kryss. Hull har åpnet best på KC Stadium.

11.min: Clarke forhindrer Rossiter fra å komme til avslutning i straffefeltet.

13.min: Trickett-Smith spiller på tvers til Jack Dunn. Skuddet går rett på keeper.

18.min: Hull-spiller slår inn i feltet, men ingen medspillere til å ta vare på innlegget.

20.min: Ibe spiller til Trickett-Smith. Liverpools nr. 10 fyrer løs fra distanse, men Cracknell fanger greit.

22.min: Corner fra Trickett-Smith. Jones rager høyest, men headingen går utenfor bortre stolpe.

25.min: Tilbakespill til Fulton. Liverpools keeper blir satt under hardt press, men får klarert.

28.min: Liverpool med ballinnehav, men sliter med å finne rom. Baio skyter fra langt hold via en motspiller og inn til Hulls keeper.

32.min: Frispark fra langt hold. Dunn skrur ballen utenfor.

34.min: Sinclair dytter ballen videre til Lussey. Kapteinen skyter håpløst til side for mål.

35.min: Godt innlegg fra Topliss. Lloyd Jones er påpasselig frempå og får klarert.

40.min: Godt innlegg fra venstre. Fallowfield vinner hodeduellen med Maguire. Ballen går like over mål. Bra mulighet av Hull.

42.min: Liverpool kontrer. Ibe fører fra midt på Liverpools banehalvdel og inn i Hulls straffefelt. Avslutningen, under press fra Hull-forsvarer, blir reddet mesterlig av Cracknell. Fantastisk raid fra Ibe.

45.min: Dunn er ute på sidelinjen for å få stoppet en neseblødning.

Pauserapport: Målløst til pause. Litt skuffende omgang av Liverpool. Steve Coopers mannskap har hatt stort ballinnehav, men har slitt med å bryte gjennom et godt organisert hjemmelag. Hull ligger kompakt med to firere. Liverpool har blitt svært statiske i angrep. De helrøde fikk imidlertid kampens beste mulighet da Jordon Ibe gikk på et flott raid, men keeper Cracknell reddet mesterlig. Lloyd Jones var nær nettkjenning på en heading fra corner. Liverpool har i tillegg hatt noen halvsjanser. Hull har ikke vært uefne og skapt tre gode muligheter - Sutton i nettveggen, Topliss med en avslutning utenfor og Fallowfield med en heading like over.

47.min: Maguire legger inn fra venstre. Trickett-Smith får ikke skikkelig treff på headingen. Ballen går utenfor bortre stolpe.

48.min: Rossiter skyter fra distanse. Keeper redder enkelt.

52.min 0-1 JONES: Dunn tar frispark fra Liverpools høyre side. Ballen dyttes på tvers til Lussey som lemper inn i feltet. Lloyd Jones lurer offsidefellen, vender opp og smeller ballen i nota fra cirka syv meter. Hull-spillerne protesterer kraftig, men til ingen nytte.

55.min: Baio sklir inn og pådrar seg frispark. Ballen lempes inn. Fulton bokser, men blir også hindret. En Hull-spiller skyter utenfor. Dommeren har allerede dømt frispark til Liverpool.

56.min 0-2 DUNN: Jones spiller en lang ball fremover. Dunn drar seg inn i feltet fra høyre side og skyter i mål.

59.min: Nytt raid fra Ibe. Han drar seg innover, kommer inn i feltet, men skuddet blir blokkert.

60.min: Ibe aktiv igjen på venstre. Innlegget fra dødlinjen blir klarert til corner ved første stolpe.

61.min: O'Connor for Sutton.

66.min: Avslutning rett på Fulton.

66.min: Cardwell inn for Ricketts.

67.min: Rossiter får tilsnakk av dommeren for en tøff takling omtrent ved midtstreken.

70.min: Frispark til Hull omtrent midt på Liverpools banehalvdel. Clarke skyter rett på Fulton.

71.min: Lang ball fra Lussey. Cracknell må utenfor feltet og klarere.

71.min: Peterson inn for Sinclair.

73.min: McCawl skyter til side for mål.

75.min: Baio pådrar seg et nytt frispark. Portugiseren får tilsnakk av dommeren. Jones header unna frisparket.

76.min: Penney legger inn, men over alt og alle.

77.min: God avslutning fra Dunn. Ballen via motspiller.

78.min: Innlegg, men Maguire får blokkert inn til Fulton.

80.min: Trickett-Smith vender flott opp og kommer inn i feltet, men en forsvarer får kastet seg inn. Til slutt tar keeper ballen.

82.min 0-3 DUNN: Rossiter med et nydelig gjennomspill. Dunn smetter igjennom. Keeper kommer ut og klarerer i Dunn. Midtbanespilleren får imidertid ballen tilbake og ruller den inn i det åpne målet.

83.min: Trickett-Smith med en crosser. Keeper redder avslutning fra Peterson.

84.min: Brannagan inn for Trickett-Smith.

85.min: Fallowfield avslutter hardt, men Fulton redder godt.

87.min: Barlow inn for Fallowfield.

88.min: Ojo inn for Ibe.

90.min: Barlow header like over Fultons mål.

90+1.min: Dunn stoppes på vei inn i feltet. Ballen klareres. Jones skyter over fra meget langt hold.

Sluttrapport: Liverpool er videre til semfinalen i FA Youth Cup etter 3-0-seier mot Hull. De helrøde kontrollerte kampen. Etter en litt skuffende i 1.omgang responderte laget bra etter pause. Steve Coopers mannskap kom høyere opp på banen og truet bakrommet mer. To scoringer i løpet av de ti første minuttene i 2.omgang avgjorde kampen. Lloyd Jones lurte offsidefella og satte ballen i mål fra kort hold. Deretter spilte midtstopperen frem Dunn til mål nummer to. Hull klarte ikke å sette Liverpool under særlig press etter dette. Jack Dunn punkterte kampen fullstendig i det 82.minutt. Midbanespilleren har nå scoret i hver runde av FA Youth Cup - totalt seks mål.