I kø for å hylle Carra

Tidligere og nåværende Liverpoolspillere gir sine reaksjoner på at mannen med nest flest kamper for de røde snart tar på seg den berømte trøya for siste gang.

Her er noen av reaksjonene i timene etter at Jamie Carragher gjorde det kjent at han gir seg som profesjonell fotballspiller etter denne sesongen.

- Han presset kroppen sin mot yttergrensene opp gjennom årene, alt for den æren det er å spille for Liverpool. Alt Jamie har gjort gjennom sin karriere har vært for Liverpool. Det største kompliment jeg kan gi til Carra er at, med måten han spiller på, så ville han ha passet inn i Liverpools lag i enhver generasjon.
Phil Thompson

- Lei for å høre at Carra gir seg, hans uttalelser i forbindelse med at han legger opp sier alt om mannen – en absolutt legende av en spiller.
Robbie Fowler

- Hvilken tro tjener Carra har vært for Liverpool. En sjelden art og en det har vært et privilegium å spille ved siden av, dele rom med og være hans kamerat. En virkelig fotballmann. Jeg tviler på at vi har hørt det siste om han, han har for mye å tilføre fotballen til at han vil være borte fra spillet særlig lenge.
Michael Owen

- Jamie har tenkt på dette en stund, når det ville være riktig for ham å trekke seg tilbake. Med den karrieren han har hatt er han et absolutt ikon i Premier League og for Liverpool. De vil savne ham.
Jamie Redknapp

- Det er ikke bare en trist dag for fotballen, men også en trist dag for Jamie Carragher. Når du har en spiller som har vært med så lenge som han da vil det etterlate et stort hull.
Jason McAteer

- Jeg har nettopp lest uttalelsen til Carra. La oss glede oss noen måneder til med ham, før han gir seg. Det er utrolig hva han har gjort for LFC.
Lucas Leiva