Ibe imponerte

Jordon Ibe med to målgivende pasninger for England U19. Alex O'Hanlon, Daniel Cleary og Irland U19 allerede klare for Eliterunden.

Jordon Ibe spilte hele kampen da England U19 slo Andorra hele 7-0 i en EM-kvalifiseringskamp i Slovenia i dag. Ifølge kampreferatet på det engelske fotballforbundets nettside imponerte Ibe stort i kampen, og han var også involvert i Englands første scoring etter 18 minutter. Liverpool-vingen passerte enkelt sin oppasser og slo et flott innlegg som Mason Bennett satte i mål på bakre stolpe.

Ibe var også nest sist på ballen ved Englands sjette scoring. Denne gangen var det Morris som satte Ibes innlegg i mål.

I en annen kamp i gruppen vant Sveits 3-1 over Slovenia, noe som betyr at England vil gå videre til vårens Eliterunde dersom de klarer minst uavgjort mot sveitserne i siste gruppespillkamp på tirsdag.

I en annen EM-kvalifiseringskamp for U19-landslag spilte Liverpools Alex O'Hanlon hele kampen for Irland U19 som slo vertsnasjonen Sverige 1-0 i Ängelholm. Daniel Cleary var ubenyttet reserve. I den andre kampen i gruppen spilte Aserbajdsjan og Bosnia 0-0. Det betyr at O'Hanlon, Cleary og Irland allerede er kvalifisert for Eliterunden før siste gruppespillkamp mot Bosnia på tirsdag.